ASSIR TARRAGONA


Adreça: Carrer Jaume I, 29. 43005 Tarragona
Telèfon:  977 920 400
Horari: Dilluns a divendres de 8 a 21h.
Atenció urgent: Atenció  a la unitat de l’ASSIR i Atenció al domicili.
Oferta de serveis:  Atenció Ginecològica: atenció als joves; consell reproductiu/atenció mètodes anticonceptius; patologia ginecològica; prevenció de les infeccions de transmissió sexual/SIDA (Síndrome d'Immunodeficiència Adquirida); prevenció del càncer de coll uterí; prevenció del càncer de mama.
Atenció Maternoinfantil: atenció al puerperi; control i seguiment de l’embaràs; educació maternal; recuperació postpart.
Hospital bàsic de referencia: Hospital Universitari Joan XXIII

Equip directiu


Coordinadora
Gemma March Jardí


Referent de gestió
Eva Teresa Andreu Busom

L’ASSIR Territorial del Camp de Tarragona de l’Institut Català de la Salut és una Unitat assistencial especialitzada i multidisciplinària que ofereix serveis assistencials i educatius relacionats amb el control i el seguiment de l’embaràs, l’educació maternal, l’atenció al postpart, la planificació i l’orientació familiar, l’atenció ginecològica, l’atenció psicològica relacionada amb la salut sexual i l’educació sexual dels joves.

 

 

Aquesta unitat proveeix de serveis als EAPs Tarragona- 3 (Jaume I), Tarragona- 5 (SantPere i Sant Pau), Tarragona- 6 (Tàrraco), Tarragona- 7 (Sant Salvador-Els Pallaresos), Tarragona-2 (Torreforta-La Granja), Tarragona-1 (Bonavista-La Canonja), Salou, Alcover, Constantí, El Morell, Vila-rodona, El Pla de Sta. Maria, Valls urbà, Montblanc, i l’Espluga de Francolí.

 

 

El nostre equip

L’Equip de l’ASSIR  és el conjunt de professionals sanitaris i no sanitaris, amb actuació a la unitat de l’ASSIR, que desenvolupa de manera integrada, mitjançant el treball en equip, amb actuacions relatives a la promoció, prevenció, curació, vers els processos de salut sexual i reproductiva de les dones, parelles i joves  en les diferents etapes i estats  de la vida. (art.41.2 de la Llei 15/1990 d’Ordenació Sanitària de Catalunya).

Els seus professionals especialitzats duen a terme les activitats, tant assistencials com d’educació sanitària, a les diferents ABS rurals i urbanes.