ASSIR TARRAGONA


Adreça: Carrer Jaume I, 29. 43005 Tarragona
Telèfon:  977 920 400
Horari: Dilluns a divendres de 8 a 20h.
Atenció urgent: Atenció  a la unitat de l’ASSIR i Atenció al domicili.
Oferta de serveis:  Atenció Ginecològica: atenció als joves; consell reproductiu/atenció mètodes anticonceptius; patologia ginecològica; prevenció de les infeccions de transmissió sexual/SIDA (Síndrome d'Immunodeficiència Adquirida); prevenció del càncer de coll uterí; prevenció del càncer de mama.
Atenció Maternoinfantil: atenció al puerperi; control i seguiment de l’embaràs; educació maternal; recuperació postpart.
Hospital bàsic de referencia: Hospital Universitari Joan XXIII

Equip directiu

Coordinadores
Miriam de la Flor/ Montserrat Carreras

Referent de gestió
Eva Teresa Andreu BusomL’ASSIR Territorial del Camp de Tarragona de l’Institut Català de la Salut és una Unitat assistencial especialitzada i multidisciplinària que ofereix serveis assistencials i educatius relacionats amb el control i el seguiment de l’embaràs, l’educació maternal, l’atenció al postpart, la planificació i l’orientació familiar, l’atenció ginecològica, l’atenció psicològica relacionada amb la salut sexual i l’educació sexual dels joves.

 

 

Aquesta unitat proveeix de serveis als EAPs Tarragona- 3 (Jaume I), Tarragona- 5 (SantPere i Sant Pau), Tarragona- 6 (Tàrraco), Tarragona- 7 (Sant Salvador-Els Pallaresos), Tarragona-2 (Torreforta-La Granja), Tarragona-1 (Bonavista-La Canonja), Salou, Alcover, Constantí, El Morell, Vila-rodona, El Pla de Sta. Maria, Valls urbà, Montblanc, i l’Espluga de Francolí.

 

 

El nostre equip

L’Equip de l’ASSIR  és el conjunt de professionals sanitaris i no sanitaris, amb actuació a la unitat de l’ASSIR, que desenvolupa de manera integrada, mitjançant el treball en equip, amb actuacions relatives a la promoció, prevenció, curació, vers els processos de salut sexual i reproductiva de les dones, parelles i joves  en les diferents etapes i estats  de la vida. (art.41.2 de la Llei 15/1990 d’Ordenació Sanitària de Catalunya).

Els seus professionals especialitzats duen a terme les activitats, tant assistencials com d’educació sanitària, a les diferents ABS rurals i urbanes.