DIAGNÒSTIC PER LA IMATGE

El Servei de Radiologia i Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari Joan XXIII forma part d’una estructura d’àmbit territorial de diagnòstic per la imatge gestionada conjuntament per d’Institut Català de la Salut (ICS) i l'Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI).

Aquest model integrador ha de permetre el millor aprofitament possible dels recursos públics, tot garantint el màxim nivell de satisfacció en el desenvolupament professional, en els àmbits assistencial, de recerca i de docència.

Les noves tecnologies incorporades els darrers anys, especialment en el camp de la Tomografia Computeritzada multi tall i de la Ressonància Magnètica, ha possibilitat una important ampliació en la cartera de serveis, i també ha fet necessari un augment considerable dels recursos humans especialitzats en aquest tipus de diagnòstic.

El Servei de Medicina Nuclear de l’Hospital és un referent d’aquesta tecnologia pels experts professionals que la integren. L’ampliació de la cartera de serveis ha estat un gran repte amb la incorporació de la tecnologia -SPECT-CT en els estudis ossis, cardíacs, gangli sentinella i roll, per a tots els hospitals de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Més informació IDI Tarragona.


Equip

Director Clínic
Joan Pere Vives Abelló

Director clínic:  Joan Pere Vives Abelló

Adjuntes a direcció clínica: Mercè Ardèvol Ribó, M. Jesús González Viejo

Responsable administrativa i de persones:  Marta Rovira Bertran

Servei de Radiodiagnòstic
Supervisors: Amèlia Salvat Marlès, Francesc Ramon Anglada

Caps de secció: Lluís Martín Muñoz, Ester Salvadó Geli, Anna Magarolas Aixalà

Facultatius especialistes IDI-ICS: Alejandro Castillo Escudero, Anna Maria Ramos Gadea, Joan Pere Vives Abelló, Alfonso Guedea Martín, Alejandro Samitier Pastor, Helena Boixadera Espax, Patrícia Herrera Quílez, Àngels Domingo Castelló, Mònica Larios Sánchez, Maria Vicente de Robles, Anna Torremadé Ayats, Daniel Rodríguez Martínez, Montserrat Domingo Ayllon

Servei de Medicina Nuclear
Cap de servei: Marta Milà López

Facultatius Especialistes IDI-ICS: Rosa Siurana Escuer, Vicente Izquierdo Muro, David Carrera Salazar
Supervisora: Rosa Capell

Àmbits assistencials

Servei de Radiologia, Servei de Medicina Nuclear

 

Serveis

Densitometria, Ecografia general i intervencionista, Gammagrafia, Mamografia assistencial, Programa de Cribratge de Càncer de Mama, Ortopantomografia, Radiologia convencional, Ressonància Magnètica, Tomografia Computada, Estudis contrastats amb Telecomandament, Radiologia vascular i intervencionista, SPECT-CT, Teràpia Metabòlica ambulatòria i Cirurgia Radioguiada.