L’Hospital Joan XXIII i els ASSIR informen sobre el VIH i altres malalties infeccioses

Al vestíbul del Joan XXIII i a la plaça de Prim de Reus estaven professionals explicant la prevenció, el diagnòstic precoç i la detecció del virus de la immunodeficiència humana (VIH).

Avui dijous 1 de desembre, a la plaça de Prim de Reus, professionals de l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) del CAP Sant Pere de Reus han instal·lat una taula on han donat material informatiu sobre la sida  i informació dels serveis que ofereix aquesta unitat. A més, aquest any també s’ha posat una taula informativa al CAP Sant Pere amb cartells de la campanya “VIH sobre rodes” amb missatges per a la prevenció de la sida i d’altres infeccions de transmissió sexual, a la sala d’espera de l’ASSIR i al passadís que porta a aquesta unitat. També s’han projectat vídeos informatius.

A l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, els professionals d’infermeria de la Unitat de Malalties Infeccioses Alfonso Castellano, Ma. Antonia Llavería i Montserrat Vargas han montat una taula informativa situada al vestíbul de l’Hospital per explicar la prevenció del VIH i d’altres malalties infeccioses i on hi havien disponibles tríptics per a les persones que desitjaven tenir informació. També han explicat el diagnòstic precoç del VIH i han informat els usuaris dels llocs on poden fer-se les proves ràpides per detectar el virus.

 

 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply