Jugadors del Gimnàstic entreguen els premis del Concurs de dibuix 50 aniversari.

Cada mes, nens i nenes ingressats a Pediatria fan dibuixos de temàtica lliure que es presenten al concurs. Els tres guanyadors reben els premis de mans de jugadors del Nàstic.

Avui, dimecres 21 de desembre de 2016, els jugadors del Gimnàstic de Tarragona, Manolo Martínez i Wilfred Zahibo, han entregat diversos premis a les nenes i els nens guanyadors del Concurs de dibuix 50 aniversari del Joan XXIII. Cada mes, els nens ingressats a la planta de Pediatria del centre sanitari fan un dibuix. Aquests dibuixos es presenten a un concurs mensual.

Els dibuixos són de temàtica lliure i els professionals de la planta de pediatria,  d’infermeria i auxiliars —en reunió secreta i sense conèixer la identitat dels autors— fan l’elecció dels premiats. L’associació de voluntaris TarracoSalut col·labora en la gestió del concurs.

Els tres dibuixos premiats s’exposaran, durant el mes de gener, al plafó de la planta de Pediatria. Al final del concurs, es triarà el millor dibuix entre els guanyadors i s’emmarcarà i quedarà exposat a la sala de jocs de Pediatria del Joan XXIII. A més, el Gimnàstic de Tarragona entrega, cada mes, un equipament complet al guanyador i alguns obsequis al segon i tercer classificats mensuals, així com entrades per anar a veure un partit al Nou Estadi.

Els guanyadors del mes de novembre han estat: Joel Ramírez García, primer premi; Valeria Díaz Casado, segon premi, i Carla Estradera, tercer premi. Pel que fa al mes de desembre, els guanyadors són: Mirna Ramon Gonel, primer premi, Júlia Gómez Borràs; segon premi, i Ruth Castillo Cobacho, tercer premi.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply