Epi, Blas i el Pare Noel visiten la planta de Pediatria del Joan XXIII

Avui divendres 23 de desembre, els personatges de Sésamo Aventura, de Port Aventura, acompanyats pel Pare Noel, han visitat els nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII.

L’Hospital XXIII ha encetat, aquesta setmana, la ja tradicional campanya d’activitats de Nadal i visites d’altres institucions i entitats, adreçada a pacients, familiars i personal del centre. Com ja és tradició, les visites se centren en la planta de Pediatria.

Al llarg de tots aquests dies, fins el dia de Reis, visitaran l’Hospital diferents entitats com Port Aventura, la Fundación Ronald McDonald, l’associació de teatre La Corriola i el Nàstic.

A més, entre altres activitats, destaca el Gran Concert nadalenc del 50è aniversari de l’Hospital Joan XXIII, a càrrec de la Jove Orquestra Intercomarcal, que tindrà lloc el dia 30 de desembre, a les 20:00 hores, al Teatre de Tarragona.

El calendari de visites de desembre i gener previst és el següent:

Dimarts, 20:                         11:15 h a 13:30h.: visita de els nois i noies estudiants de Secundària del Col·legi de les Teresianes.

Dimecres, 21:                      13:00h.: entrega de premis del Nàstic als nens guanyadors del concurs de dibuix (dels mesos de novembre i desembre) del 50 aniversari del Joan XXIII.

Dijous, 22:                           11:00 h.: visita del Pare Noel.

Divendres, 23:                    10:30 a 13:00 h.: visita de diferents personatges de Port Aventura.

Dissabte, 24:                       20:00 h.: Missa del Gall amb actuació de una coral.

Diumenge, 25:                    13:00 h: visita de patges reials.

Dimecres, 28:                     17:00 a 19:00 h.: visita de la Fundación Infantil Ronald McDonald.

Dijous, 29:                           18:00 a 19:30 h.: visita de l’associació de teatre La Corriola.

Divendres, 30:                    20:00 h.: Gran Concert nadalenc del 50è aniversari de l’Hospital Joan XXIII, de la Jove Orquestra Intercomarcal, al Teatre de Tarragona.

Dilluns, 2 de gener:          11:00 h.: visita de l’Associació de Policies (IPA) de Tarragona.

Dimarts, 3 de gener:         11:00 h.: visita del Gran Circ Internacional dels Reis Mags.

Dimecres, 4 de gener:      17:00 h: visita de Rubén Marín, torero de Tarragona, que cada any visita l’hospital acompanyat d’un cantant o un esportista de renom.

Dijous, 5 de gener:            13:00 h.: visita dels jugadors i cos tècnic del Nàstic.

Dia de Reis, 6 de gener:  12 h: Ses Majestats Reials els Reis Mags d’Orient visiten a tots els pacients ingressats al Joan XXIII.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply