Entrega de sonriures de l'ONG Pallapupas a Pediatria de l'HJ23

Avui dimarts 31 de gener, s’ha  fet  entrega de la campanya “pintar somriures” a la sala de jocs de Pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, amb la participació de La Fira Centre Comercial de Reus i l’ONG Pallapupa.

La Fira Centre Comercial de Reus visita la planta de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII per la campanya “pintar somriures” de l’ONG Pallapupas.

Per cada somriure que els nens van dibuixar durant la campanya de Nadal a Reus, La Fira Centre Comercial va donar un euro a l’ONG Pallapupas.

Aquesta campanya va començar al Nadal, del 3 al 18 de desembre, a La Fira Centre Comercial de Reus, a través de la participació dels més petits als tallers organitzats per Pallapupas. Els nens van dibuixar somriures i per cada somriure dibuixat, La Fira Centre Comercial va donar un euro a l’ONG.

L’ONG Pallapupas, que treballa setmanalment a l’Hospital de Tarragona repartint somriures entre els nens ingressats a la planta de Pediatria, proposa l’humor com a eina fonamental per poder afrontar les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply