Jugadors del Gimnàstic entreguen els premis del Concurs de dibuix 50 aniversari.

Cada mes, nens i nenes ingressats a Pediatria fan dibuixos de temàtica lliure i els tres guanyadors reben premis de mans de jugadors del Nàstic.

El passat dilluns 27 de febrer, els jugadors del Gimnàstic de Tarragona, Cordero i Uche, van entregar diversos premis a les nenes i els nens guanyadors del Concurs de dibuix 50 aniversari del Joan XXIII. Cada mes, els nens ingressats a la planta de Pediatria del centre sanitari fan un dibuix.

Els dibuixos són de temàtica lliure i els professionals de la planta de pediatria,  d’infermeria i auxiliars —en reunió secreta i sense conèixer la identitat dels autors— fan l’elecció dels premiats. L’associació de voluntaris TarracoSalut col•labora en la gestió del concurs.

Els tres dibuixos premiats s’exposen, durant un mes, al plafó de la planta de Pediatria. Al final del concurs, es triarà el millor dibuix entre tots els guanyadors i s’emmarcarà i quedarà exposat a la sala de jocs de Pediatria. A més, el Club Gimnàstic de Tarragona entrega, cada mes, entrades per un partit més un kid Nàstic al guanyador, i entrades i alguns obsequis al segon i tercer classificats mensuals.

Aquest dilluns 27, Cordero i Uche, entregaran els premis als guanyadors de gener i febrer, a partir de les 13:45 h. Els guanyadors de gener han estat: Laura Salla Sobradillo, primer premi; Samuel Oros, segon premi, i Biel Giráldez Robinad, tercer premi. Pel que fa al mes de febrer: Noa Rodríguez Pesina, primer premi, Paula Lorenzo Tobajas; segon premi, i Valentina Taveras Minaya, tercer premi.

  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply