L’ICS Camp de Tarragona homenatja als treballadors que es van jubilar l’any 2016.

La celebració va tenir lloc a l’auditori de la Diputació de Tarragona, on també es va fer un reconeixement als 66 professionals amb 25 anys de trajectòria.

La Gerència Territorial de l’ICS Camp de Tarragona va celebrar, el passat divendres 3 de març l’acte d’homenatge “amICS per sempre” als treballadors de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i de la xarxa d’Atenció Primària que es van jubilar durant el 2016 -un total de 78-, i als 66 professionals que han commemorat durant l’any passat els 25 anys de pertinença a la institució. L’esdeveniment va tenir lloc a l’auditori de la Diputació de Tarragona, que va comptar aproximadament amb uns 200 assistents, entre homenatjats, companys, familiars i directius de l’ICS. Van presidir la celebració el gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona, Rafael Gracia, el director de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Albert Pons, el director d’Atenció Primària del Camp de Tarragona, Daniel Ferrer-Vidal, acompanyats per la resta de directius de la institució.

Panoràmica de l’auditori

L’acte de reconeixement va comptar amb l’actuació musical del grup Cor La Binota, grup que fa uns anys va participar en el programa de TV3 “Oh happy day”, amb un altre nom “Cor Flumine”. Després es van lliurar uns records i insígnies de l’ICS, i es va donar veu als homenatjats, que van poder dirigir-se als seus companys. La celebració va acabar amb un refrigeri.

 

 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply