Deu alumnes i dos professors de la Fundació Onada visiten la cuina de l’Hospital Joan XXIII

Durant la visita s’han explicat els diversos processos i controls que es realitzen diàriament al centre sanitari. Un grup de deu alumnes amb dos professors de la Fundació Onada han visitat la cuina de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona avui, divendres 7 d’abril, per conèixer tot el procés de producció i el control de qualitat dut a terme al centre sanitari.

Aquesta visita s’emmarca en un curs de cuina de nivell de professionalitat 2, subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu.

Durant aquesta visita —d’una durada d’una hora, aproximadament— s’han mostrat les instal·lacions de cuina als alumnes i s’han explicat els diversos processos i controls que s’hi realitzen diàriament, des de l’arribada dels proveïdors (control de qualitat de la matèria primera, traçabilitat, seguiment de la temperatura, etc.), passant pel procés d’emmagatzematge, la manipulació d’aliments i la cocció, el refredament i emmagatzematge de la producció, l’emplatat i el servei a planta i, finalment, però no menys importants, els processos de neteja i retirada de residus.

A més, s’ha explicat en què consisteixen els controls de qualitat i les anàlisis de perills i punts de control crítics (APPCC) que se segueixen a la cuina i també el control dels diversos tipus de dietes dispensades als menús que fan dietistes

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply