La Fundació la Marató de TV3 visita l'IISPV i l'HJ23

Amb l’objectiu d’acostar els ciutadans a la recerca amb: “Visita la recerca de La Marató” la Fundació La Marató convida els ciutadans a conèixer de primera mà la destinació dels seus donatius i el seu esforç.

Avui, 27 d’abril 2017, ha tingut lloc a les instal•lacions de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona (HUJXXIII) la primera visita de les dues establertes. Hem comptat amb l’assistència de 25 participants procedents d’àmbits diferents.
“Visita la recerca de la Marató” a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i a l’Hospital Universitari Joan XXIII.
La primera part de la visitat ha estat una mica més teòrica, on la Sílvia Duràn de la Fundació la Marató ha fet un petit speech acompanyat d’un vídeo explicatiu i la presentació de l’IISPV per part del Director. A continuació els dos investigadors principals dels projectes finançats, el Dr. Joan J. Vendrell i la Dra. Sònia Fernàndez han fet una breu explicació didàctica de la seva investigació.

En la part més pràctica els participants han pogut recórrer les diferents àrees de les institucions científiques on treballen els investigadors premiats per La Marató.
S’han visitat els Laboratoris de recerca a on han pogut observar mostres de teixits, el Biobanc de l’Hospital Universitari Joan XXIII i les consultes d’endocrinologia a on els voluntaris han pogut participar de proves de glicèmia i de IMC.
La propera visita està prevista pel proper dimarts 27 de juny 2017 a les 10:00 h.

   

 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply