Missió, Visió i Valors

El Pla d’acció territorial aposta per la participació dels professionals en la definició estratègica, és a dir, ens defineix què som, què volem ser i com ho volem fer.

És per aquest motiu que, els professionals del territori van participar en la definició i posterior consens de la missió, visió i valors.

Hospital Universitari Joan XXIII

Missió

la missió de l’Hospital Joan XXIII és donar una atenció d’excel·lència a la població, desenvolupant també la docència i la recerca en l’àmbit de la salut a Tarragona.

Visió

Ser l’hospital de referència i líder en el sistema de salut català, tant en l’assistència com en la docència i la recerca, i dirigint les seves actuacions.

Valors

Competència

Qualitat

Resolució

Equitat

Innovació

Seguretat

Atenció Primària Camp de Tarragona

Missió

Donar una atenció d’excel·lència a la comunitat fomentant la participació i desenvolupant la docència i la recerca en l’àmbit de les necessitats de salut de l’Atenció Primària del Camp de Tarragona.

Visió

Ser l’organització de referència i líder en el sistema de salut de Catalunya tant en l’assistència com en la recerca i la docència, i dirigint les seves actuacions a partir dels valors

Valors

Competència

Qualitat

Resolució

Equitat

Seguretat

Compromís

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply