L’entrenador del Nàstic, Juan Merino, entrega obsequis als nens guanyadors del concurs de dibuix del 50è aniversari del Joan XXIII

Les dues institucions s’uneixen per celebrar dos grans esdeveniments per a la ciutat de Tarragona, el primer partit en categoria professional entre Nàstic i CF Reus, i el 50è aniversari de l’Hospital Joan XXIII.

Avui divendres 28 d’abril, a les 13:15 h., l’entrenador del Nàstic, Juan Merino, acompanyat pel president, Josep Maria Andreu, ha entregat obsequis als guanyadors del concurs de dibuix del 50è aniversari de l’Hospital Universitari Joan XXIII, dibuixos realitzats per nens i nenes que van estar ingressades en el centre sanitari. S’han entregat els premis als guanyadors dels mesos de març i abril, coincidint amb la promoció del primer partit en categoria professional entre el Nàstic i el CF Reus, el proper dilluns 1 de maig. Han recollit els obsequis Hugo Belamonte, de 3 anys, Marc Rillo, de 5 anys, i la guanyadora, Mireia, de 9 anys.

Des de les 10.30 fins les 19 h., ininterrompudament, davant de Teresianes, a la Rambla Nova, s’han realitzat diferents activitats; signatura d’autògrafs dels jugadors, partits al futbolí humà, entre d’altres inflables i accions. La jornada matinal ha estat dintre del projecte ‘Junts Barris BBVA CX’, on s’han rebut la visita de diferents col•legis. Els actes protocol•laris s’han concentrat entre les 13 i 14.30 h. Per la tarda es duran a terme accions per als aficionats, obrint totes les activitats al públic en general. A banda del futbolí humà, la jornada compta amb dos inflables més amb un circuit amb mini-porteries.

 

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply