L’Hospital Universitari Joan XXIII inaugura el nou servei de medicina física i rehabilitació

L’adequació de l’espai de 1.270 metres quadrats, ubicats al Sociosanitari Francolí, ha suposat una inversió de 1,6 MEUR.

El delegat del govern a Tarragona, Òscar Peris, acompanyat del director dels serveis territorials de Salut, Roger Pla, el gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona, Rafel Gracia i la coordinadora del servei de medicina física i rehabilitació de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Rosa San Segundo han inaugurat avui dimecres les noves instal·lacions de rehabilitació i medicina física situades a la planta -1 del Parc Sanitari Joan XXIII a l’Hospital Sociosanitari Francolí.

El nou espai compta amb 2 zones diferenciades. D’una banda el gimnàs, amb 794 m2, i de l’altra  l’àrea de consultes (13 consultes) amb 455m2. També hi ha un àrea de vestíbul amb 20 m2. En total, 1.270 metres2. El nou espai de medicina física i rehabilitació oferirà els serveis de rehabilitació i fisioteràpia, logopèdia, electroteràpia i teràpia ocupacional.

Com a novetat, cal destacar que les noves instal·lacions incorporen també el servei de rehabilitació infantil. Altres novetats són la rehabilitació cardíaca i la rehabilitació virtual per a pacients amb dany cerebral adquirit. Així mateix, la magnetoteràpia també està present en aquest nou equipament, així com un ecògraf propi, ja que fins ara depenien del que hi havia al servei de radiologia.

El cost total de les obres és de 1.253.286€ que inclou les obres prèvies realitzades a la coberta i les obres de reforma assumides per GIPSS així com les obres realitzades, mitjançant concurs, pel CatSalut. La inversió total ha estat de 1.671.286€ i és una mostra més de l’aposta del Departament de Salut per l’Hospital Joan XXIII.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply