L’Hospital Joan XXIII i l’AEC organitzen el XV Curs de Proctologia per a residents de tercer i quart any

L’objectiu del curs és treballar el diagnòstic i el tractament en patologia anal benigna de baixa i mitja complexitat i gran prevalença. El curs inclou sessions de quiròfan i d’exploració presencials i classes teòriques.

La Asociación Española de Cirujanos (AEC) i l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona organitzen el XV Curs de Proctologia per a residents de tercer i quart any, que té lloc aquesta setmana, dies 24, 25 i 26 de maig, a l’hospital de Tarragona. L’objectiu del curs, coordinat per la Dra. Mónica Millán, és treballar el diagnòstic i el tractament en patologia anal benigna de baixa i mitja complexitat i gran prevalença.

El curs inclou sessions de quiròfan i d’exploració presencials i classes teòriques. Els processos inclosos en la formació són els següents: abscès perianal, fístula d’anus, fissura d’anus, hemorroides, sinus pilonidal i, de forma accessòria, incontinència fecal i patologia relacionada del sòl pèlvic.

Els professors són especialistes del Servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Joan XXIII: Jordi Escuder, Aleidis Caro, Gómez, Mónica Millán, Espina, Ruiz, Francesc Feliu i Montserrat.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply