L’Hospital Joan XXIII i el CAR Salou reben professionals d’infermeria que participaven al Congrés Internacional celebrat a Barcelona

Professionals de China, EEUU, Peru, Costa Rica, Guatemala, Singapur, Finlàndia i Holanda han conegut aquests dos centres sanitaris per iniciativa del  Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Tarragona.

Avui dijous 1 de maig, un grup de professionals d’infermeria que han participat al Congrés del Consell Internacional d’Infermeres celebrat, aquesta setmana a Barcelona, han visitat l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona i el Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou. Professionals de la Xina, Estats Units, Perú, Costa Rica, Guatemala, Singapur, Finlàndia i Holanda han pogut conèixer, de primera mà, el sistema sanitari públic català visitant aquests dos centres sanitaris, gràcies a la iniciativa del Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Tarragona. Els visitants s’han separat en dos grups per conèixer, uns l’Atenció Hospitalària, i els altres, l’Atenció Primària de Salut.

A l’Hospital Joan XXIII, l’equip directiu del centre sanitari ha rebut als convidats a primera hora del matí i, després d’una breu reunió, s’ha realitzat una visita a diferents espais i serveis de l’hospital. Primer han visitat la Unitat de Cures Intensives per mostrar i explicar el projecte de mobilització precoç. Després han visitat el Servei d’Urgències per aprendre el model de classificació del programa de triatge. Més tard, han vist la planta d’hospitalització del Servei de Medicina Interna per veure l’estació de treball d’infermeria i conèixer la metodologia per a la prestació i administració de cures. Finalment, han anat a l’Hospital de Dia per aprendre la inserció de vies (PIC) per a tractaments de llarga durada.

Al CAR Salou, l’equip directiu del centre i l’equip de la direcció de l’Atenció Primària del Camp de Tarragona han rebut al grup de professionals d’infermeria internacionals, grup en el que hi havia una infermera nord americana que va treballar amb el president dels Estats Units, Barack Obama. Després han fet una reunió per explicar les característiques del centre i de la població, i les diferents àrees de treball, remarcant els tres processos clau del CAR Salou: l’atenció aguda, l’atenció a la cronicitat i l’atenció comunitària. Seguidament, han visitat el centre parant atenció en les consultes de pediatria, d’adults, les consultes específiques per a desplaçats (turistes), l’àrea d’urgències i la gestió infermera de la demanda aguda, l’àrea de radiologia i ecografia, l’àrea d’atenció a la dona,  l’àrea de rehabilitació i la consulta de logopèdia i les aules de formació.

 

  

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply