El conseller Comín presenta el projecte de transformació del recinte de l'Hospital Joan XXIII

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha explicat avui, 8 de juny, en roda de premsa, el projecte de transformació del recinte de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

Antoni Comín ha presentat a l’Àrea de Formació Continuada del centre hospitalari, a la quarta planta, el projecte de transformació del recinte de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, acompanyat pel delegat territorial del govern, Òscar Peris, pel gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Roger Pla, i pel gerent de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia. També acompanyava la comitiva l’equip de direcció de l’Hospital Joan XXIII.

Abans, a les 10h, els mitjans gràfics han pogut agafar imatges de la visita del conseller als espais de la nova UCI pediàtrica. Antoni Comín ha visitat les obres gairebé finalitzades de la UCI Pediàtrica i ha pogut parlar amb el cap de Servei de Pediatria, Ricardo Closa, amb el cap de Servei de Cirurgia Pediàtrica, Joaquín Maldonada, i amb la infermera supervisora de la planta de Pediatria, Elena Mateo.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply