22 nens i nenes participen en el Taller de cuina organitzat pel servei de cuina del Joan XXIII

Després de l’èxit de la primera edició de taller de cuina per a nens, el passat divendres 16 de juny es va realitzar la segona edició del taller de cuina, amb menús d’estiu. organitzat pels professionals de la cafeteria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

Dietistes, cuiners i altres professionals del servei de cuina han fet de monitors per guiar i ajudar als infants a fer quatre tipus de receptes diferents: amb una temàtica d’estiu:  “menjar fruita i verdura és divertit i saludable”.El taller ha durat tres hores, que han passat molt de pressa ja que han resultat molt amenes. Els infants que hi han participat han rebut al final del taller un diploma, un barret de cuiner i un davantal.

 Amb aquesta activitat divertida, creativa i molt saborosa, els nens d’entre 6 i 12 anys han gaudit preparant receptes innovadores que després han pogut degustar amb els seus familiars i amics.

 L’objectiu d’aquest taller ha estat despertar en els infants, a través dels sentits, el plaers de cuinar i de menjar. També s’ha volgut que coneguessin els aliments, a partir de la seva manipulació.

   

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply