Pau i Rick, del Club Super 3, visiten els nens ingressats a la planta de Pediatria del Joan XXIII

 

Acompanyats pels pallassos de Pallapupas, que col·laboren amb l’Hospital Joan XXIII, cada dimarts, amb l’objectiu de treure un somriure als nens hospitalitzats i a les seves famílies.

Avui dimarts 11 de juliol, els personatges del Club Super 3, Pau i Rick, acompanyats pels pallassos de Pallapupas, “Apósito” i “Gelocatila”, han visitat als nens ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. També han visitat l’àrea de pediatria d’urgències.

El Pau és: “Búfal depilat, súper, la casa del Super3 cada dia és una superaventura! Entre els animals de l’hivernacle i la Nenúfar i la Matoll, les meves estimades elfes, no dono l’abast! Ara mateix acabo de treure les puces a la Nenúfar i a la Matoll i de portar a escola el mico Paquito i el Tiranosaure Rex… O potser ho havia d’haver fet al revés?!?”.

El Rick és: “Tu, mocós, jo sóc el Rick, l’ajudant del Senyor Pla! I n’estic molt orgullós!… Però no li diguis a la Pati Pla que t’he dit “mocós” eh, perquè s’enfadaria i jo no vull que s’enfadi perquè ella… ella a mi… No t’ho penso dir, perquè segur que ho xerraràs al Sr. Pla i llavors tindré problemes!”

Els pallassos de Pallapupas col·laboren amb l’Hospital Joan XXIII, cada dimarts, amb l’objectiu de treure un somriure als nens hospitalitzats i a les seves famílies. Pallapupas proposa l’humor com a eina fonamental per poder afrontar les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia.

A través de la seva formació artística i mèdica, els pallapupas utilitzen el joc i el riure per treure rellevància al dolor, per alleugerar la por i l’angoixa, especialment de la població més vulnerable, els més petits i els més grans, ajudant a humanitzar el pas per un hospital. En un dia d’estança a l’hospital poden arribar a acompanyar a més de 20 pacients.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply