Jordi Varela ofereix una sessió sobre gestió clínica moderna a l’Hospital Universitari Joan XXIII

La Unitat de Formació Continuada ha organitzat, avui dilluns 9 d’octubre, una sessió de gestió clínica “Els valors de la pràctica clínica”, amb la participació del doctor en medicina Jordi Varela. El curs ha tingut lloc a l’edifici modular de docència i recerca del Parc Sanitari de l’Hospital Universitari Joan XXIII. La sessió anava dirigida tant als professionals de l’Hospital com als de l’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona.

Jordi Varela és especialista en medicina familiar, diplomat en epidemiologia i gestió d’hospitals, gerent de l’Hospital de Puigcerdà, Hospital del Mar i Hospital de Sant Pau, durant un període de 18 anys, col·laborador docent d’ESADE, editor del blog “Avenços en Gestió Clínica” i director del curs online “Gestió Clínica: Bases, Avenços i Reptes”.

L’objectiu de la sessió és oferir una formació en gestió clínica moderna consolidant l’aprenentatge sobre reorientar l’activitat clínica cap a les necessitats reals dels pacients, promoure una cerca continua de les millors pràctiques, posar en marxa unitats de gestió clínica i integrar els serveis per a la cronicitat, tot això per cercar un model sanitari més eficient i amb més efectivitat clínica.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply