Els professionals de l’ ASSIR informen sobre el VIH durant el Dia Mundial de la Sida.

El Passat divendres 1 de desembre, a la plaça de Prim de Reus, professionals de l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) del CAP Sant Pere de Reus han instal·lat una taula on han donat material informatiu sobre la sida  i informació dels serveis que ofereix aquesta unitat.

A més, aquest any s’ha disposat d’un Espai per informació individualitzada i un espai per a la realització de la prova ràpida per detecció d’anticossos  VIH (de 10 A 14h) amb la Creu Roja.

També s’ha posat una taula informativa al CAP Sant Pere amb cartells de la campanya, amb missatges per a la prevenció de la sida i d’altres infeccions de transmissió sexual, a la sala d’espera de l’ASSIR i al passadís que porta a aquesta unitat. També s’han projectat vídeos informatius.

Per acabar la jornada s’ha realitzar un Taller de Formació i Sensibilització davant la Discriminació per VIH (12h-13h) a càrrec de lA Creu Roja.