Tallers al Centre Cívic de Bonavista per informar sobre VIH durant el Dia Mundial de la Sida

Els Professionals de l’Equip d’Atenció Primària Bonavista- La Canonja conjuntament amb l’ASSIR i l'Oficina Jove de l’Ajuntament,  informen a la població de l’ICS Camp de Tarragona  sobre el VIH, la prevenció de la Sida i d’altres malalties d'infeccions de transmissió sexual, durant  la commemoració del Dia Mundial de la Sida que es celebra el dia 1 de desembre.

 

 

El passat divendres durant la jornada en commemoració del dia mundial de la SIDA, es van realitzar al Centre cívic de Bonavista diversos Tallers afectius sexuals, dirigits als alumnes de 4t d’ESO de l'Institut Joan XXIII i l’IES Coll Blanc.

Va intervenir ASSIR, Oficina Jove ( Ajuntament ), Salut i Escola i Ambulatori Bonavista-La Canonja.