El grup DIAMET celebra el ‘Retreat V Joint Workshop Tàrraco-Malacca’

El passat dijous 25 de gener de 2018, el Centre Tarraconense El Seminari, ubicat a la Part Alta de la ciutat de Tarragona, va acollir el V Joint Workshop Tarraco-Malacca, “An update on new players in obesity and type 2 diabetes”, organitzat pel grup DIAMET (Grup d’investigació en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades) de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i del Centro de Investigación Biomédica en Red de Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas (CIBERdem).

 

 

El V Joint Workshop Tàrraco-Malacca va comptar amb la presència d’experts nacionals i internacionals de gran nivell i prestigi que van posar en comú els treballs més recents dels grups participants en un ambient d’alt contingut científic. L’objectiu d’aquestes trobades és comentar i establir nous projectes conjunts que potenciaran la recerca en la qual treballen els grups participants.

El comitè organitzador estava integrat per:

Dr. Joan J. Vendrell (Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, IISPV, CIBERdem)

Dra. Sonia Fernández-Veledo (Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, IISPV, CIBERdem)

Dr. Francisco J. Tinahones (Virgen de la Victoria Hospital, IBIMA, CIBERobn)

Dr. Manuel Macias González (Virgen de la Victoria Hospital, IBIMA, CIBERobn)