La Secció d’Al·lergologia de HJ23 assoleix el primer i el segon premi al ‘Matí Al·lergològic’ del SCAIC

La Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Joan XXIII, juntament amb la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica (SCAIC) va organitzar, el passat dissabte 27 de gener, al Palau de Congressos de Tarragona, el “Matí Al·lergològic”, que és la sessió anual de casos clínics del SCAIC, amb l’assistència d’uns 140 professionals. El dia abans, divendres 26, és va fer a les aules de formació de l’hospital el primer mòdul del Curs d’immunologia, a càrrec dels professors Moisés Labrador (Hospital Vall d’Hebron) i  Mariona Pascal (Hospital Clínic).

 

 

La Secció d’Al·lergologia va guanyar, per tercer any consecutiu, el primer premi del “Matí Al·lergològic”. Aquest any, dos residents de l’Hospital Joan XXIII van aconseguir estar guardonades. El primer premi el va aconseguir la resident de quart any, Diana Garnica, amb la comunicació “Atado de manos y pies”. El segon premi el va assolir la resident de tercer any, Valeria Herrera-Lasso, amb la seva comunicació “Desamores que asfixian”. El tercer premi va ser pel metge adjunt de la Secció d’Al·lergologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Jaume Martí, amb la comunicació “Ai... Lanthus”.