Taller d’entrenament en laparoscòpia (2a Edició)

El Servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, conjuntament amb Applied Medical i el Departament de Formació Continuada, ha organitzat la Segona Edició del Taller d’entrenament en laparoscòpia.

El curs s’ha realitzat durant la setmana del 19 al 23 de febrer de 2018, a l’Aula de videoconferències de l’edifici D de l’Hospital Universitari Joan 23, i ha comptat amb la participació dels  quatre serveis de l’hospital (servei d’Urologia, de Ginecologia i Obstetrícia, de Cirurgia Pediàtrica i el servei de Cirurgia General).

Han estat 35 hores de pràctica en laparoscòpia amb la participació d’un total de 34 professionals, 22 adjunts i 12 residents.

 

Un Agraïment especial a tot el personal de la 2a planta de l’edifici D i a l’empresa ETHICON per la cessió de part del material laparoscòpic utilitzat durant el curs.