L’ICS Camp de Tarragona lliure tres ordinadors portàtils Toshiba a l’associació de voluntariat TàrracoSalut

L’ICS Camp de Tarragona ha lliurat, a través de la unitat de tecnologies de la informació i la comunicació, tres ordinadors portàtils Toshiba a l’associació de voluntariat TàrracoSalut, per ajudar-la en la seva tasca diària. Elisabet Pedret, coordinadora de l’entitat, ha rebut avui dilluns 25 de juny, els tres portàtils. L’ICS Camp de Tarragona, habitualment, lliure material informàtic, obsolet pel dia a dia de l’organització, però que encara té vida útil, a entitats sense ànim de lucre, a escoles o a instituts.

TàrracoSalut és una associació de voluntariat, sense ànim de lucre, que treballa diàriament a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, a l’Hospital Sociosanitari Francolí i també, a través de la coordinació amb alguns equips d’atenció primària del territori, fa acompanyament al domicili d’alguns pacients. TàrracoSalut neix amb la intenció de donar la millor qualitat socio-afectiva als malalts, i/o a la seva família, amb acompanyament a l’hospital i als centre sociosanitaris, donant atenció en l’impacte i efectes que el diagnòstic, tractament i el mateix procés de la malaltia té en la vida del malalt i dels familiars.

Els seus valors principals se centren en la solidaritat, empatia, comunicació, respecte i humanitat, sent la finalitat de la seva tasca, realitzar, a través d’un servei de voluntariat, un acompanyament solidari per intentar ajudar a superar els dèficits o problemàtiques que es presenten en algun moment de la malaltia. Actualment, TàrracoSalut compta amb 69 voluntaris que han atès, en el que va d’any, a 357 persones, dedicant-los un total de gairebé 7000 hores.