Els Equips d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona fan una jornada al Consell Comarcal de Falset

La Direcció d’Atenció Primària de l’ICS Camp de Tarragona ha celebrat el consell de direcció al Consell Comarcal de Falset amb tots els directius dels Equips d’Atenció Primària del territori. L’objectiu de la jornada ha estat fer balanç, abans de les vacances d’estiu, i presentar els principals projectes que cada equip té en marxa. En primer lloc, el director de l’atenció primària, Daniel Ferrer-Vidal, ha fet balanç de l’any i ha explicat l’objectiu de la jornada. Després, han començat les exposicions de les diferents unitats i equips del territori.

Núria Hernández ha explicat el projecte de la unitat de qualitat de l’ICS Camp de Tarragona amb els equips d’atenció primària del territori. Angelina Cortés, el projecte d’atenció a la ciutadania a l’atenció primària. Jordi Masqué ha reflexionat i ha donat eines de gestió per potenciar la cultura de “passar comptes”, #transparència, entre els equips d’atenció primària i l’organització. Blanca Corral ha explicat als equips la llei de protecció de dades d’aplicació a totes les persones físiques i jurídiques. Josep Basora ha explicat els principals projectes dels investigadors en atenció primària, amb el suport de la Unitat de Suport a la Recerca de l’ICS Camp de Tarragona.

     

Roser Pedret ha explicat el projecte de gestió de la demanda de l’EAP de Mont-roig del Camp. Ramiro Solé ha exposat els objectius de la unitat de salut bucodental. Joaquim Breva ha presentat el projectes dels EAP de Constantí i El Morell. Elena Taverna el projecte de Falset, Borges i Cornudella sobre el curs de Suport Vital Basic a la població rural. Francesc Barrio ha parlat sobre l’actualitat del projecte d’accessibilitat del CAP Sant Pere de Reus. Ana Martín ha mostrat com treballen els plans estratègics els equips de Jaume I, Tàrraco i La Rambla i també ha explicat la implantació del model d’atenció domiciliària.

Lourdes Clotas ha parlat del projecte de millora de l’accessibilitat de San Salvador i Sant Pere i Sant Pau i del projecte d’hàbits saludables dirigit als professionals. Jordi Segarra i el seu equip han presentat el projecte de programació per motius i el de gestió de crònics. David Sabaté ha explicat les millores del Centre d’Urgències de Reus, ubicat al CAP Sant Pere. Raquel Girona i el seu equip han presentat els projectes de Montblanc i Alt Camp Est. Elisabet Salsench ha fet balanç del projecte Abraçam de Salou. Josep Maria de Magrinyà ha presentat els projectes en curs de l’EAP de Valls. Eulàlia Oriol ha explicat els projectes dels equips de Torreforta, Bonavista i La Canonja. Demetria Patricio el gestor de plans de l’ASSIR de Reus. Finalment, Miriam de la Flor ha presentat les línies de treball de la direcció clínica dels ASSIR de Tarragona i Valls.