L’Hospital Joan XXIII i ‘Som Prematurs’ s’uneixen per donar suport a les famílies amb prematurs

Demà dijous 15 de novembre, a les 17:00 hores, es presenta l’associació “Som Prematurs” a l’edifici modular de Docència i Recerca del parc sanitari de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. “Som Prematurs” i l’ICS Camp de Tarragona han signat un conveni de col·laboració per donar suport i acompanyament a pares i familiars durant l’estada hospitalària dels nadons, entre altres activitats i projectes.

Coincidint amb la celebració del Dia del Prematur, també es farà una jornada amb activitats organitzades pel servei de pediatria i per “Som Prematurs” en la que es presentaran uns calendaris solidaris editats pels professionals del servei de pediatria. Al vestíbul de l’hospital es posarà una taula amb els calendaris solidaris, fotografies i mitjonets. Aquests calendaris solidaris es posaran a la venda i els diners assolits es destinaran per ajudar a projectes de la UCI Neonatal. També es farà l’enlairament de globus davant del centre sanitari. Finalment, a les 18:00 hores hi haurà un berenar a la cafeteria de l’hospital.