L’accés al CAP Sant Pere de Reus serà per la porta d’urgències durant la setmana del 10 al 14 de desembre

La setmana del 10 al 14 de desembre, ambdós inclosos, estarà tancat l’accés principal del CAP Sant Pere de Reus, degut a les obres incloses a l’ampliació i millora de les urgències (CUAP), la remodelació i millora de la planta baixa, i millora del vestíbul i del servei d’admissions per a tot l’edifici. Els pacients hauran d’accedir, aquets dies, per l’entrada d’urgències i agafar els ascensors i les escales per anar a la resta de plantes de l’edifici.

Les admissions dels equips d’atenció primària Reus 1 i Reus 2 s’ubicaran al mostrador de la segona planta. Hi haurà senyalitzacions a l’entrada de l’edifici, a l’entrada de les urgències, i senyalitzacions al terra (línia verda) per indicar el recorregut des del vestíbul d’urgències, agafant les escales fins la segona planta i creuant tot el passadís (sala d’espera) fins arribar al mostrador. A més, també es posarà al servei de la ciutadania a personal del centre per guiar als usuaris que entrin al centre. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply