El cantautor Fito Luri ven CD’s al vestíbul de l’Hospital Joan XXIII per ajudar en la recuperació d’en Nikolai

Avui dijous 20 de desembre, entre les 12 i les 14 hores, el cantautor Fito Luri ha estat al vestíbul de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona venent el seu nou disc CRU a totes les persones que el volien comprar. Amb un cost de 15 €, 5 d’aquests euros aniran destinats a l’espai que necessita un nen, Nikolai, fill de la treballadora de l’hospital, Amèlia Gironès, per fer exercicis de motricitat per recuperar-se d’un infart cerebral.

  

L’Amèlia Gironès i Fito Luri es van conèixer treballant plegats a l’Hospital Joan XXIII. Van estar compartint tardes i matins, compartint estones intenses i emotives com les que succeeixen en un hospital. Des de fa gairebé cinc anys, Fito Luri va deixar l’hospital per dedicar-se plenament al món de la música i el teatre. L’Amèlia va ser mare d’en Nikolai un temps després. En el moment del part, en Nikolai va patir un infart cerebral que li va produir una paràlisi cerebral. El nen i la seva família van anar a diversos centres i a diverses ciutats d’arreu de l’estat per mirar de realitzar la millor rehabilitació possible, per a que el dia de demà en Nikolai pugui dur una vida normal, tot i ser un nen amb una discapacitat motriu important.

En Nikolai necessita un espai a casa per fer tots els exercicis de psicomotricitat, dia rere dia, realitzant una rehabilitació diària, constant, per millorar el seu desenvolupament de cara al futur. El cantautor Fito Luri va decidir ajudar a aquesta família aportant el seu granet de sorra.