Els personatges de SésamoAventura, Triki i Elmo, visiten pediatria, maternitat i urgències de l’Hospital Joan XXIII

Avui divendres, 4 de gener de 2019, han visitat l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona els personatges de SésamoAventura, Triki i Elmo, que han omplert d’alegria i felicitat les cares dels nens i nenes ingressats a les plantes de pediatria i de maternitat del centre sanitari. Triki i Elmo també han visitat les urgències pediàtriques del Joan XXIII on han pogut sorprendre a alguns nens i nenes que estaven visitant-se i a les seves famílies.

     

Triki i Elmo viuen a SésamoAventura juntament amb altres personatges com Epi, Blas, Zoe i Coco, personatges que altres anys també han visitat l’Hospital Joan XXIII gràcies a la inestimable col·laboració amb la Fundació PortAventura que, a més de totes les visites anuals, ha ajudat al Joan XXIII a decorar la UCI pediàtrica i les urgències pediàtriques de l’hospital.

  

A més, un dels voluntaris de TàrracoSalut, el David, té la sort de ser Patge Reial i aquests dies, dimecres, ahir dijous i avui divendres per la tarda, està al vestíbul de l’Hospital Joan XXIII recollint les cartes de tots els nens i nenes que passen per l’hospital de visita o aquells que estan ingressats al centre, i tenen la carta preparada.