La campanya #sangfluencer compta al Joan XXIII amb la participació de Josep Fèlix Ballesteros i Joan Reig

Avui divendres 11 de gener, l’alcalde Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i l’integrant del grup musical Els Pets, Joan Reig, han anat al Banc de Sang i Teixits ubicat a l’Hospital Joan XXIII per donar sang i participar en la campanya #sangfluencers. Ballesteros i Reig han estat acompanyats per la coordinadora del Banc de Sang i Teixits de Tarragona, Virginia Callao, pel director de l’Hospital Joan XXIII, Albert Pons, pel president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Fernando Vizcarro, i pel president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Joaquim Nolla.

  

L’objectiu de la campanya és donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius. Aquest és el repte que es planteja la Marató de donació de sang de Catalunya. Sigues #sangfluencer, des de les xarxes socials a l’ascensor de casa. De fet, es pretén convertir la campanya en un moviment internacional a favor de la donació de sang, estenent l’etiqueta #bloodfluencer i compartint-la amb altres bancs de sang com el National Health Service britànic, l’Etablissement Français du Sang o el Sanquin holandès.

Des del web maratodonants.cat es pot descarregar un kit de materials del #sangfluencer amb gifs d’Instagram per fer stories, notes per posar a la taula dels companys de feina o donar als amics, propostes de missatge de Whatsapp per enviar o cartells per penjar a l’escala de veïns. Tot amb l’objectiu de sumar les donacions necessàries per a les properes setmanes i animar tothom a ser un influenciador real de la donació de sang en el seu entorn, sigui a les xarxes o presencialment.