La cafeteria de l’Hospital Joan XXIII organitza una jornada gastronòmica de tapes

Avui divendres 1 de febrer, l’Hospital Universitari Joan XXIII organitza una jornada gastronòmica a la cafeteria amb la degustació d’un menú a base de diferents especialitats de tapes dissenyades pels xefs de l’equip de cuina. Cada tapa amb un cost de 1,5€ pels treballadors de l’hospital i de 2€/tapa pel públic en general, i amb un racó amb dolços amb postres especials amb un cost de 0,5€ i 1€, respectivament.

   

També s’ha servit un menú buffet per a les persones, amb format i preu habitual, per a les persones que no volien tastar el menú de tapes, consistent en dues opcions:

  • primer plat: amanida i crema de verdures
  • segon plat: carn i peix a la planxa amb la seva guarnició.

Qui preferia l’opció del menú habitual també ha pogut triar alguna tapa com a complement.

   

Aquesta proposta neix amb l’objectiu de dinamitzar el servei de cafeteria i oferir noves elaboracions i productes. En aquest sentit és important tenir en compte l’opinió dels usuaris del servei, raó per la qual s’ha entregat al punt de caixa una petita enquesta per saber quina ha estat la tapa que més ha agradat. La que obtingui més vots serà la guanyadora de la jornada. A més, es farà un sorteig amb un val obsequi consistent en 3 menús gratuïts, pels treballadors, i un val consistent en un menú gratuït pel client i per a dos dels seus acompanyants.