La consellera de Salut, Alba Vergés, presenta el projecte del nou Hospital Joan XXIII

El passat divendres 1 de març, la consellera de Salut del Govern de Catalunya va visitar l’Hospital Universitari Joan XXIII per presentar el projecte del nou hospital. La consellera va estar acompanyada durant la presentació amb els arquitectes del projecte, Ramon Sanabria i Humbert Costa.

L’acte va comptar també amb la presència del director gerent de l’Institut Català de la Salut, Josep M. Argimon, del gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona, Rafael Gracia, del director de l’Hospital Joan XXIII, Albert Pons, i la resta de directius del centre sanitari, del delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Òscar Peri, del gerent de la Regió Sanitària de Tarragona, Ramon Descarrega, i del cap de la Divisió de Recursos Físics del Servei Català de la Salut, Martí Ballart. A més, la presentació del nou hospital va suscitar molta expectació entre els professionals.

 

Després, es va fer la mateixa presentació als mitjans de comunicació, ja amb la presència del vicepresident del Govern de Catalunya i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès. Els mitjans de comunicació van poder fer les preguntes pertinents i finalment, el senyo Pere Aragonès va tancar l’acte.