L’Hospital Joan XXIII se suma a la campanya del Banc de Sang i Teixits #DonaqueDonaSang

L’Hospital Universitari Joan XXIII s’ha sumat a la campanya que el Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha posat en marxa aquesta setmana amb el lema #DonaqueDonaSang, coincidint amb el Dia de la Dona. Moltes dones treballadores i moltes estudiants de la Universitat Rovira i Virgili han anat a les instal·lacions del Banc de Sang a l’Hospital Joan XXIII per donar sang i ajudar a promoure la donació.

L’eslògan d’aquesta campanya, ‘Dona Power’, fa referència al poder de donar que tenen les dones i el seu objectiu es visibilitzar la importància de la donació femenina. L’any passat el Banc de Sang i Teixits va comptar amb 110.000 donants de sang i altres elements biològics que només les dones poden donar com, per exemple, la sang del cordó umbilical, fonamental per tractar la leucèmia, o la llet materna, imprescindible pels nadons prematurs.

Com es pot donar sang? Pots animar a les dones del teu voltant a anar a donar sang en grup. També pots fer-te fotos amb la samarreta ‘Dona Power’,  o baixar-te els materials del web www.donaquedonasang.cat i compartir-los a les teves xarxes socials o bé portar les xapes distintives.