Convocatòria Talent Salut 2019

La Fundació Universitat Rovira i Virgili (URV) ha publicat el passat 8 de març la convocatòria TALENT SALUT, finançada per la Diputació de Tarragona i amb la col·laboració de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

La finalitat de la convocatòria de TALENT SALUT és col·laborar en la formació integral de joves professionals de la salut, donant-los l’oportunitat de dur a terme un treball de recerca com a base de la tesi doctoral sense trencar el vincle assistencial, docent i universitari a les nostres institucions sanitàries a Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

També, serà una manera de captar i mantenir el talent que ens permeti assegurar el recanvi generacional en l’àmbit assistencial, docent i de recerca, tenint en compte el doble component docent de pre-grau i post-grau.

L’oferta finança quatre contractes a temps parcial (50% recerca – 50% assistència) per a professionals de la salut que hagin finalitzat el període de Fons Social Europeu (FSE) durant els darrers dos anys, i un contracte per a un/a Infermer/a, que exerceixi o vulgui exercir la seva activitat assistencial en l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Les candidatures s’han d’enviar a l’adreça electrònica  talentsalut@fundacio.urv.cat. La data límit és el 14 d’abril de 2019.

Trobareu les bases de la Convocatòria TALENT SALUT aquí.