Joan Vendrell nomenat nou president de l’Associació Catalana de Diabetis

Aquest passat divendres, 22 de març 2019, es va celebrar el XVè Congrés de l’Associació Catalana de Diabetis, en el què s’escollí com a nou President de l’Associació el Dr. Joan Vendrell Ortega.

El Dr. Vendrell, metge endocrinòleg de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, és el director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, Co-Director del Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades de l’IISPV, Catedràtic del Departament de Medicina i Cirurgia de la Facultat Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili.

Sobre l’Associació Catalana de Diabetis

L’Associació Catalana de Diabetis (ACD) agrupa tots els professionals, universitaris o no, interessats en la diabetis, inclosos metges, infermers, educadors, dietistes, podòlegs, pedagogs i altres professionals i tècnics en el tractament d’aquesta patologia i les seves variants, i els doctors, llicenciats o diplomats universitaris en àrees relacionades amb la diabetis, entre d’altres contribuexi a la millora científica i professional dels seus associats, mitjançant la promoció de congressos, simposis i cursos especialitzats per la formació i l’educació en diabetis, així com altres activitats de formació bàsica.

Sobre l’IISPV

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) és un Institut de recerca creat  l’any 2005, per gestionar la recerca biomèdica i sanitària de la Província de Tarragona. L’IISPV està participat per: ICS Camp de Tarragona amb l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, ICS Terres de l’Ebre amb l’Hospital Verge de la Cinta, pel Grup Sagessa amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.