La delegació de Mans Unides ONG Tarragona visita la planta de pediatria de l’Hospital Joan XXIII

Ahir dijous a la tarda, l’ONG Mans Unides va visitar la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona per presentar un llibre de contes sobre la igualtat, la diversitat i la no discriminació. Alguns dels contes els van explicar, fent servir una projecció de dibuixos, les “contacontes” voluntàries de Mans Unides, Maribel, Maria Antònia i Maria. A més, la presidenta de la delegació de Mans Unides ONG Tarragona, Ester Freijano,  la vicepresidenta, Maria Teresa Felip, i la responsable del servei educatiu Maria Recasens,  van fer cinc cèntims sobre l’activitat solidària de l’ONG. Després, van lliurar llibres per als nens i nenes ingressats a la planta, per celebrar la festa de Sant Jordi, i també van donar un lot de llibres per a la sala d’esbarjo de la planta de pediatria de l’hospital. Aquest era el primer cop que Mans Unides realitzava una activitat com aquesta a la planta de pediatria del Joan XXIII, i les coordinadores del projecte van mostrar el desig de donar continuïtat a aquesta col·laboració entre les institucions.

   

Mans Unides és una Organització No Governamental (O.N.G.) de cooperació al desenvolupament amb delegació a Tarragona. L’ONG Mans Unides lluita contra la fam i la pobresa, per la sostenibilitat del medi ambient i els drets de la dona, per aconseguir el desenvolupament dels països pobres i millorar les condicions de vida de les persones més necessitades. La delegació de Mans Unides ONG Tarragona organitza activitats solidàries per difondre les campanyes de sensibilització i les causes. Altres activitats tenen l’objectiu de recaptar fons per tal de finançar projectes de lluita contra la pobresa al món.