L’ICS Camp de Tarragona i GiPSS celebren el Dia Mundial de la Higiene de Mans

Sota  l’eslògan, Una atenció neta per a tots està a les vostres mans, els professionals sanitaris de Catalunya celebren el Dia Mundial de la Higiene de Mans seguint l’aposta de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), que posa l’accent en la importància de portar a terme les pràctiques d’higiene de mans en els moments adequats per prevenir la sèpsia (infecció) durant l’atenció sanitària.

   

Amb l’impuls del comitè de qualitat i seguretat dels pacients liderat per Montserrat Olona i Montserrat Gens, i la participació de molts altres professionals sanitaris, els professionals de l’ICS Camp de Tarragona i de GiPSS han realitzat un seguit d’activitats com tallers de rentat de mans, campanyes d’informació, i una mà gegant, una gran mà per a la salut, que va tenir lloc al jardí de l’Hospital Sociosanitari Francolí. Veieu el vídeo de com es va fer la Mà Gegant.Taller de rentat de mans

També s’ha celebrat aquest dia amb un taller de rentat de mans, que un any més han dut a terme els usuaris de l’Hospital de Dia. A més, al vestíbul de l’Hospital Universitari Joan XXIII s’ha posat una taula amb informació sobre el rentat de mans i per comprovar que el rentat de mans s’ha realitzat correctament.

     

Intervencions a Falset i altres poblacions

 L’EAP Falset ha portat a terme un seguit d’intervencions a l’equip i a la comunitat, un taller de rentat de mans pels treballadors i residents de la Residència dels Guiamets, també un taller a l’INS Priorat i al CGM cures d’auxiliars d’infermeria. També han participat en la campanya treballadors de la Residència d’Alforja de Les Borges del Camp i els professionals de l’EAP de Vila-rodona.

   

Podeu accedir a més informació sobre la campanya d’higiene de mans al següent enllaç.