La Fundació PortAventura fa una cursa solidària per col·laborar amb projectes del Joan XXIII

Ahir diumenge 12 de maig es va fer la VIII cursa solidària #FunRunPortAventura amb més de 2.200 corredors, molts d’ells professionals sanitaris de l’Hospital Joan XXIII, que van fer un circuit de sis kilòmetres. També es van fer curses infantils i classes de zumba. El recorregut anava per dins del parc passant pel costat d’atraccions com Shambhala, Hurakan Condor o Dragon Khan. Els “Pallapupas”, pallassos que col·laboren setmanalment amb l’Hospital Joan XXIII, també van estar a PortAventura World amenitzant la jornada.

Els fons recaptats es destinaran a l’Hospital Universitari Joan XXIII per ajudar a du a terme projectes importants pel centre sanitari amb l’objectiu de millorar el confort de les famílies amb nens i nenes hospitalitzats a l’Hospital Joan XXIII. Un dels projectes, per exemple, pretén ajudar als nens i nenes ingressats a traslladar-se cap els quiròfans, des de les habitacions de l’hospital, amb vehicles elèctrics teledirigits, per amenitzar i suavitzar el trajecte al quiròfan que, sens dubte, pot suposar un moment d’angoixa pels infants i els familiars.

   

El director de l’Hospital Universitari Joan XXIII, Albert Pons, va estar present a l’entrega dels premis i va agrair a la Fundació PortAventura la col·laboració per a projectes importants per a l’Hospital Joan XXIII i l’estreta relació que manté amb l’hospital des de fa uns anys. La Fundació PortAventura va donar un taló amb valor de 10.045€ per a aquests projectes.