Pau i Dan, del Club Super 3, visiten els nens i nenes ingressats a l’Hospital Joan XXIII

Avui dimarts 11 de juny, els personatges del Club Super 3, Pau i Dan, acompanyats pels pallassos de Pallapupas, “Apósito” i “Gelocatila”, han visitat els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. També han visitat la UCI Pediàtrica i l’àrea de pediatria d’urgències.

El Pau és: “Búfal depilat, súper, la casa del Super3 cada dia és una superaventura! Entre els animals de l’hivernacle i la Nenúfar i la Matoll, les meves estimades elfes, no dono l’abast! Ara mateix acabo de treure les puces a la Nenúfar i a la Matoll i de portar a escola el mico Paquito i el Tiranosaure Rex… O potser ho havia d’haver fet al revés?!?”

Eiii, sóc en Dan! El “brother” petit del Fluski! El surfista! Vaig venir a la casa del Super3 per passar-hi uns dies i, mira, hi he encaixat com un neoprè acabat d’estrenar! Aquí tothom penca molt i jo també em passo el dia pencant. Tooot el dia a la platja surfejant! I al vespre al sofà, amb el Fluski. I em quedaré aquí amb ell! Per sempre! Com diem els surfers: “Mentre hi hagi bones onades, aquí tindré les xancletes clavades”.

   

Els pallassos de Pallapupas col·laboren amb l’Hospital Joan XXIII, cada dimarts, amb l’objectiu de treure un somriure als nens hospitalitzats i a les seves famílies. Pallapupas proposa l’humor com a eina fonamental per poder afrontar les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia.

A través de la seva formació artística i mèdica, els pallapupas utilitzen el joc i el riure per treure rellevància al dolor, per alleugerar la por i l’angoixa, especialment de la població més vulnerable, els més petits i els més grans, ajudant a humanitzar el pas per un hospital. En un dia d’estada a l’hospital poden arribar a acompanyar a més de 20 pacients.