La coordinadora de comunicació de l'ICS Camp de Tarragona i GiPSS, Yolanda García, rep la Petxina Daurada per la seva trajectòria professional

La coordinadora de comunicació de l’ICS Camp de Tarragona i GiPSS, Yolanda García, rep la Petxina Daurada, reconeixement a la trajectòria d’un professional de la comunicació, premi que dóna el Col·legi de Periodistes de Tarragona. Fa 35 anys que García es dedica al món de la comunicació, des que el 1984 va participar en la primera experiència de ràdio privada en català a Ràdio Mar Cadena 13. L’any 1987 es va incorporar a la Cadena Ser, passant per les emissores de Salou, Reus i Tarragona i on va formar part d’una fornada de periodistes que han deixat una empremta en la història del periodisme de les comarques de Tarragona, com l’Andreu Buenafuente, Petxina Daurada del 2018. Durant 11 anys, va editar i presentar tot tipus de programes, ocupant durant set anys el càrrec de directora de programes a l’emissora local Cadena SER Tarragona.

   

Després, va fer el salt a Tarragona Ràdio, treballant durant una dècada com a directora de programes i presentadora, i ja a l’any 2011 va canviar la ràdio per algunes experiències televisives a Antena 3 TV, La Sexta i Tac 12. El 2014 va passar dels mitjans als gabinets de comunicació, primer com a responsable de comunicació del GiPSS (Gestió i Prestació de Serveis de Salut) i, des de fa uns mesos, també com a coordinadora del gabinet de comunicació de l’Institut Català de la Salut (ICS) al Camp de Tarragona.

La Festa de les Petxines de la Informació és la cita anual dels periodistes tarragonins, durant la qual els col·legiats voten in situ la Petxina Oberta, que reconeix la font informativa que ha atès amb rigor, diligència i efectivitat els requeriments dels periodistes; la Petxina Tancada, que vol ser un toc d’atenció a aquella font informativa que, pel seu hermetisme i poca accessibilitat, ha dificultat la feina dels mitjans de comunicació i la Petxina Km. 0, que distingeix el producte periodístic de proximitat cuinat de manera professional i amb vocació de servei al territori. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply