La directora de Qualitat del Camp de Tarragona, Montse Gens, #ICSfluencer aquesta setmana

#ICSfluencers cedeix el perfil de Twitter de l’ICS a dos testimonis cada setmana, perquè ens expliquin de primera mà com funciona l’organització.

La directora de Qualitat donarà visibilitat a la seva feina en la setmana prèvia al Dia Mundial de la Seguretat dels Pacients, el 17 de setembre.

Com se senten els professionals, tenint cura de les persones? De quina manera s’encaren amb un dia complicat? I els pacients, com afronten la seva malaltia? Què els influeix a l’hora d’escollir una decisió difícil?  Amb #ICSfluencers descobrirem com funciona la sanitat pública per dins, a través de testimonis directes i, gairebé, en temps real. El projecte #ICSfluencers dona veu als professionals de l’ICS i a la ciutadania perquè expliquin, en primera persona, la seva experiència amb els serveis de salut. Per aconseguir-ho, #ICSfluencers cedeix el perfil de Twitter de l’ICS a dos testimonis cada setmana, perquè ens expliquin de primera mà com funciona l’organització. Així, els dos tuitaires convidats opinaran, explicaran i desvetllaran els engranatges menys coneguts del seu dia a dia.

 

Què vol dir ser influencer? Es tracta d’una persona que compta amb credibilitat en un tema concret; és a dir, una persona influenciadora. Per la seva presència a les xarxes, pot convertir-se en un prescriptor o prescriptora interessant per a l’audiència. El projecte vol apoderar els seus protagonistes proporcionant-los un altaveu privilegiat on explicar-se, el compte de Twitter de l’ICS.

Montse Gens, metgessa de família i directora de Qualiat de la Gerència Territorial Camp de Tarragona, des d’avui i fins divendres, serà la protagonista de les xarxes socials de l’ICS, per visibilitzar la seva feina i la importància de la seguretat dels pacients. Tot plegat, en la setmana prèvia al Dia Mundial de la Seguretat dels Pacients, que serà el proper 17 de setembre. Per seguir les històries de Montse Gens i compartir la seva experiència durant aquesta setmana a través de les xarxes socials es poden fer servir les etiquetes #S20MC i #ICSfluencers a les xarxes socials:

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply