L’Hospital Joan XXIII fomenta l’alimentació saludable a les màquines de vending

De la mà d’Alliance Vending i Arcasa, s’ha iniciat un projecte de comunicació i foment d’alimentació saludable i de reciclatge.

Alliance Vending, de la mà d’Arcasa, seguint les directrius de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, inicia un projecte de comunicació i foment d’alimentació saludable, així com de foment del reciclatge. Des d’avui dijous, 26 de setembre, s’han instal·lat nous productes a les màquines de vending del centre sanitari. A més, s’han implementat accions com penjar cartelleria visible en els punts de venda, amb la simbologia corresponent, per a que els usuaris puguin comprovar si els productes s’adeqüen a les seves necessitats com, per exemple, productes aptes per a vegans, productes per a vegetarians, productes sense gluten, productes ecològics i, fins i tot, productes fitness.

   

S’ha introduït la senyalització d’aquesta simbologia a cadascun dels productes perquè el consumidor pugui detectar-los fàcilment. També s’ha afegit fruita natural en els punts de venda (Bol de pinya, bol de meló, síndria, bol de poma i mix de fruita de temporada). També s’han instal·lat en els punts de venda papereres amb recollida selectiva de residus (paper i cartró, plàstic i residu).

A l’Hospital Joan XXIII, en l’actualitat, hi ha instal·lades 36 màquines vending, donant un servei integral tant de begudes calentes, begudes fredes i snacks.