L’EAP La Granja-Torreforta celebra el Dia Mundial de l’Obesitat amb una Masterclass de Zumba

Avui divendres 11 d’octubre, amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona.

Uns 60 participants, ciutadans i professionals del centre sanitari, per conscienciar sobre la necessitat de fer exercici físic en un barri amb molta incidència d’obesitat.

Unes 60 persones han gaudit avui, divendres 11 d’octubre, a les nou i mitja del matí, amb una Masterclass de Zumba, organitzada per l’Equip d’Atenció Primària (EAP) La Granja-Torreforta, que ha tingut lloc a la Plaça de la Salut (darrera del CAP), amb la col·laboració del Patronat d’Esports de Tarragona, que dirigeix el gerent, Ramon Cuadrat, i de la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona. El Patronat ha aportat els dos monitors, el Max i la Sílvia, i la Conselleria la tarima i l’equip de música.

   

L’activitat estava emmarcada en el Dia Internacional de l’Obesitat i és una de les moltes activitats establertes en el pla estratègic de Salut Comunitària de l’Atenció Primària de Salut de l’ICS Camp de Tarragona i, concretament, de l’Equip d’Atenció Primària La Granja-Torreforta. L’activitat ha estat impulsada per la infermera referent de Salut Comunitària de l’EAP, Marta Belencoso, que ha explicat que “aquests barris de ponent tenen molta incidència d’obesitat i aquestes activitats pretenen conscienciar a la població de la necessitat de realitzar exercici físic moderat”.