El programa ‘Pas a Pas’ i l’ONCE fan una caminada solidària i saludable per Reus

El Programa “Pas a Pas” dels quatre Equips d’Atenció Primària de Reus de l’ICS Camp de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i l’ONCE, han  programat per avui dimecres, 16 d’octubre, una caminada solidària i saludable, que s’ha realitzat fent parelles de caminadors, formades per integrants del “Pas a Pas” i persones afiliades a l’ONCE de Reus i Tarragona, amb els seus gossos pigall o bastons. La sortida ha tingut lloc a la Plaça de la Llibertat (davant de la seu de l’ONCE) a les  10.30 hores i ha continuat el següent itinerari: Passeig Sunyer, Passeig Prim, Plaça Pastoreta, Velòdrom (on es faran estiraments a les 11.15 h.), carrer de la Sardana, carrer del Vent, Plaça Mercadal i Plaça Prim, acabant la caminada sobre les 12.00 h.

CaminadaSolidariaPasaPasONCEReus161019  CaminadaSolidariaPasaPasONCEReus1610193  JordiSegarraDirectorEAPHortsdeMiroCaminadaSolidariaPasaPasONCEReus161019

Han participat, entre d’altres, Oscar Subirats, regidor de Salut Pública; Montserrat Vilella, regidora de Benestar Social; Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus, el director de l’Equip d’Atenció Primària d’Horts de Miró, Jordi Segarra, i infermeres referents dels EAP de Reus (CAP Llibertat, CAP Horts de Miró i CAP Sant Pere i referents en Salut Comunitària, liderant el Pas a Pas la infermera Àngels Vinuesa. Desprès s’ha fet un esmorzar saludable, obsequi de l’ONCE. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply