L’EAP de Salou organitza una sessió de Suport Vital Bàsic i RCP a l’Estació del Carrilet

Amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou, l’activitat commemora el Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca.

 L’Equip d’Atenció Primària del CAR (Centre d’Alta Resolució) Salou commemora el Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca amb una sessió de formació en Suport Vital Bàsic i RCP que ha tingut lloc a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet del municipi. La sessió està emmarcada com una activitat més del projecte “Escola de Pares”, engegat pels professionals de l’EAP per potenciar les activitats de Salut Comunitària. L’objectiu de la sessió és donar unes nocions bàsiques en SVB i RCP fomentant la importància d’aquests per millorar la supervivència de les persones. L’activitat liderada per la infermera d’urgències del CAR Salou, Joaquina Sánchez, i la pediatra, Ester Villalobos, compta amb el suport i la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou.

   

L’any 2013, la Unió Europea va establir el 16 d’octubre com el Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca. L’objectiu d’aquesta commemoració és millorar la sensibilització i l’educació de les persones davant d’una aturada cardíaca, tant pel que fa al reconeixement del problema, com a la manera d’actuar en els primers minuts, fins a l’arribada dels serveis d’emergència. És de vital importància realitzar una formació mínima en RCP, per tal de poder actuar en els primers instants i poder, així, salvar una vida. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply