L’ICS Camp de Tarragona organitza una jornada de conscienciació de la importància de la higiene de mans a Pediatria

A la sala de jocs ubicada a la planta de Pediatria es va fer un taller de rentat de mans on, petits i grans, van aprendre els moviments bàsics per rentar-se les mans, correctament, d’una manera divertida.

Ahir dimecres, 18 de desembre, l’ICS Camp de Tarragona va organitzar al Servei de Pediatria, a les Urgències Pediàtriques i a les consultes de Pediatria al CAP Rambla Nova, una campanya per conscienciar a petits i grans de la importància de la higiene de mans.

A la planta de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII es van repartir a tots els nens i nenes ingressats uns tríptics explicatius que, amb imatges i consells, orienten els pares de com fer que els nens adquireixin de ben petits l’hàbit de rentar-se les mans, tot jugant. A la sala de jocs ubicada a la planta de Pediatria es va fer un taller de rentat de mans on, petits i grans, van aprendre els moviments bàsics per rentar-se les mans correctament d’una manera divertida.

   

A les Urgències de Pediatria de l’Hospital Joan XXIII i a les consultes de Pediatria del CAP Rambla Nova, es van donar, a tots els nens i nenes, els tríptics amb informació de la campanya.

A més, també es van repartir capsetes de colors i els nens i nenes van poder acolorir els dibuixos del tríptic. Aquests dibuixos mostren nenes i nens en situacions quotidianes en què, abans i/o després de jugar, menjar, anar al wc o esternudar, han de rentar-se bé les mans. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply