L’ICS Camp de Tarragona fa una Jornada de portes obertes per als futurs residents

L’ICS Camp de Tarragona ha organitzat, pel pròxim dimarts 17 de març, una jornada de portes obertes dirigida als futurs residents. Amb l’organització de la Jornada de Portes Obertes 2020, l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII i la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària obriran els seus serveis i unitats a tots aquells futurs residents que vulguin conèixer, in situ, les nostres instal·lacions, els nostres tutors i les nostres unitats docents. Pensem que és la millor manera de conèixer com és l’Hospital Joan XXIII i la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària del Camp de Tarragona. Explicarem els plans d’estudis, realitzarem visites guiades pels centres i intentarem aclarir tots aquells dubtes que, una vegada resolts, puguin ajudar als estudiants en la seva elecció de plaça de Formació Sanitària Especialitzada (FSE).