La Fira Centre Comercial de Reus visita la planta de pediatria del Joan XXIII per entregar somriures

Avui dimarts s’ha fet entrega de la campanya “pintar somriures”. Per cada somriure dibuixat pels nens i nenes durant la campanya de Nadal, La Fira Centre Comercial ha donat un euro a l’ONG Pallapupas.

 La Fira Centre Comercial de Reus ha visitat avui, dimarts 28 de gener, la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona per entregar als nens i nenes ingressats el somriures que es van pintar durant la campanya de Nadal 2019, “pintar somriures”, de l’ONG Pallapupas. Per cada somriure dibuixat pels nens i nenes durant la campanya de Nadal, al desembre de 2019, La Fira Centre Comercial ha donat un euro a l’ONG Pallapupas. Els pallassos de l’hospital “Gelocatila” i “Apósito” han estat acompanyats per la coordinadora de Responsabilitat Social  Corporativa de La Fira, Irene Franco.

   

L’ONG Pallapupas, que treballa setmanalment a l’Hospital de Tarragona repartint somriures entre els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria, proposa l’humor com a eina fonamental per poder afrontar les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia.

A través de la seva formació artística i mèdica, els pallapupas utilitzen el joc i el riure per treure rellevància al dolor, per alleugerar la por i l’angoixa, especialment de la població més vulnerable, els més petits i els més grans, ajudant a humanitzar el pas per un hospital. En un dia d’estança a l’hospital poden arribar a acompanyar a més de 20 pacients. http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply