La plantilla de treballadors de T-Systems Reus dóna un cotxet elèctric a l’Hospital Joan XXIII per als nens i nenes que han d’anar al quiròfan

El parc automobilístic de l’àrea pediàtrica de l’Hospital Joan XXIII compta ja amb dos cotxes elèctrics i una moto.

Avui dijous 27 de febrer, l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha rebut la donació d’un nou cotxet elèctric per a que els nens i nenes que van a quiròfan puguin fer-ho d’una manera més divertida i, per tant, més relaxada i menys traumàtica. Amb aquesta donació, l’àrea pediàtrica de l’hospital té a disposició dels seus pacients pediàtrics dos cotxes i una moto elèctrics.

Dos professionals de l’equip de T-Systems Reus, l’enginyer Daniel Puntos i la programadora Sonia Gascón, han portat personalment el cotxet a l’Hospital Joan XXIII, i han estat rebuts per les dues supervisores del bloc quirúrgic, Anna Vallverdú i Pilar Fortuny. L’enginyer de T-Systems, Daniel Puntos, ha explicat que “aquest gest solidari va néixer com a iniciativa dels propis treballadors i treballadores”. La infermera i supervisora del bloc quirúrgic (quiròfans, CMA i esterilització), Anna Vallverdú, ha reconegut que “els nens i nenes entren diferent al quiròfan, més tranquils, més enjogassats, i també els pares estan més tranquils”.

 

Avui el Teo ha pogut estrenar el cotxe elèctric. La seva àvia, Maria Teresa Castañeda, ha afirmat que “és una iniciativa magnífica per què es pateix molt amb els nens a un hospital”. “La feina que fan els professionals de l’Hospital Joan XXIII és encomiable, fan la vida més fàcil als nens i als familiars, i els nens estan més contents i més confiables”.

T-Systems és una multinacional alemanya de serveis informàtics i de consultoria. A nivell nacional l’empresa està formada per més de 2.500 treballadors, dels quals aproximadament uns 150 estan ubicats a la província de Tarragona, distribuïts en dues oficines a Reus. Els treballadors de T-Systems són, majoritàriament, enginyers informàtics especialitzats en desenvolupament i manteniment d’aplicacions informàtiques.

    http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html


Leave a Reply